Spoznajte fenomenalno Ano Bučević in postanite izjemni!

26.06.2017

Njen moto se glasi: »Lahko postanete, imate in delate vse, kar si zaželite, če v to verjamete!« Ana Bučević je nedvomno najbolj znana motivacijska govornica na Hrvaškem, katere vpliv se počasi a zagotovo širi preko meja domače države. Kaj jo dela tako posebno? Zakaj je Ani uspelo zgraditi donosen posel v svetu govorništva in postati avtorica ene najbolj prodajanih motivacijskih knjig?

Najbrž jo prav v tem trenutku eden izmed njenih sledilcev na družbenih omrežjih kar v komentarju sprašuje, ali mu lahko pomaga do boljšega razmišljanja, do produktivnosti in boljšega posla. Toda Hrvatica, ki ima danes več kot 100.000 všečkov na Facebooku, več kot 68.000 sledilcev na Instagramu in Youtube kanal z več kot 33 milijoni ogledov, si ni od nekdaj mislila, da bo postala tako vplivna oseba.

ana

Leta 2003 je diplomirala iz kineziologije na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu v Splitu in po diplomi s sestro Nado odprla športni studio. Delovala je tudi kot profesor kineziologije in ob tem prišla do pomembnega spoznanja, da biti profesor hkrati pomeni biti vzgojitelj – in da lahko svoja spoznanja in svoje sporočilo razširi še med mnogo več ljudi.

Že od leta 2012 se Ana ukvarja z motivacijskim govorništvom in organizacijo seminarjev po vsej državi, pri čemer je izjemno uspešna. S svojimi govori ozavešča posameznike o delu zakona privlačnosti v življenju nas vseh in nas opozarja, da imamo moč za ustvarjanje svojega življenja v svojih rokah. Obenem je avtorica dveh knjižnih uspešnic, Safari duha (2011), ki govori o modrosti izobraževanja in je namenjena staršem, V Vortexu uresničenih želja (2015) in Što (ni) je ljubav (2017).

Do danes je imela že več kot 30 seminarjev po celotni regiji in s svojimi besedami motivirala na tisoče ljudi, ki so živ dokaz za uspešnost njenega dela. Z enostavnim pristopom sporoča individualno resnico o tem, kdo smo v resnici,  kako lahko postanemo in ostanemo najboljša različica sebe ter dosežemo osebni in poslovni uspeh, o katerem sanjamo.

Ana nagovarja množice s svojo predanostjo moči hvaležnosti, empatije, samospoštovanja, samozavesti, čustev, pohval in drugih vrednot. Dokazuje, da lahko s strastjo do nečesa, v kar resnično verjameš, in z organiziranim delom dosežeš to, kar si vsi želimo – da imaš poklic, ki ga imaš rad, da pomagaš drugim in širiš svojo zgodbo na učinkovit način.

Kaj ti Ana lahko že danes ponudi?

Ana je za Top Success Club pripravila malo morje vsebin. Njeni tečaji se dotikajo prav vseh področji življenja: ljubezen, družina, vzgoja, denar, posel. Naučila vas bo, kako zakon privlačnosti izkoristiti sebi v prid, kako v življenje privlačiti denar in ljubezen in kako biti uspešni na vseh področjih življenja. Na voljo so tudi njeni nastopi na naših velikih motivacijskih dogodkih Wake up.

Bi se radi učili od Ane? Za 20 evrov + DDV postanite del Top Success Cluba.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.